Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «حامدفروزان» دردیدار با «آنخل لوسادو فرناندز» سفیر اسپانیا در ایران، خواستار برگزاری نشست‌هایی میان مدیران باشگاه‌های رئال مادرید، بارسلونا و پرسپولیس و استقلال در ایران شد و اظهار داشت: باید از تجربیات اسپانیا برای اداره و هدایت این ۲ باشگاه در قالب تعاونی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، روابط تجاری میان ایران و اسپانیا را دارای رشد چشمگیر توصیف کرد و گفت: ظرفیت‌های ارتقای روابط اقتصادی با این کشور وجود دارد.
 
فروزان گفت: با توجه به پیشینه تاریخی و سابقه دیرینه فرهنگی روابط میان ایران واسپانیا انتظارداریم سطح روابط، حجم تبادلات ،همکاری‌ها و روابط اقتصادی میان ۲ کشور بیش از پیش تقویت شود.

وی به حضور نخبگان متعدد ایرانی در اسپانیا اشاره کرد و این امر را بستری برای گسترش مناسبات و همکاری‌های ۲ جانبه میان دو کشور دانست.

مدیرکل امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حوزه‌های گردشگری، دارویی، پتروشیمی، حمل و نقل، تامین مواد غذایی حلال برای مسلمانان اسپانیا، حوزه‌های بهزیستی، سازمان تامین اجتماعی و آموزش‌های مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و ... زمینه‌های همکاری مشترک با این کشور وجود دارد.

برگزاری نشست مجازی برای تبادل اطلاعات اداره باشگاه‌های بزرگ

«آنخل لوسادو فرناندز» سفیراسپانیا در ایران نیز پیشنهاد برگزاری یک نشست مجازی برای تبادل اطلاعات در زمینه اداره تعاون محور باشگاه‌های بزرگ رئال‌ مادرید و بارسلونا را با مدیران ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس و مدیران حوزه تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه مطرح کرد.

سفیر اسپانیا در ایران گفت: اداره تیم‌های بارسلونا و رئال مادرید برعهده اعضاء و سهامداران این باشگاه‌هاست و ۵۰ هزار نفر شریک، حق عضویت پرداخت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در اسپانیا مخالف خصوصی کردن باشگاه‌ها هستیم، تصریح کرد: در اسپانیا باشگاه‌ها به صورت اشتراکی و با اراده افرادی که حق عضویت پرداخت می‌کنند، اداره می‌شوند.

سفیر اسپانیا در ایران اظهار داشت: اسپانیا و ایران دارای روابط خوب با سابقه تاریخی بیش از ۴۰۰ سال است.
 
لوسادو فرناندز ادامه داد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بسیاری در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران  وجود دارد که من را غافلگیر کرد.

 وی افزود: مصمم هستیم که باید روابط اقتصادی، سیاسی فرهنگی و تجاری با ایران بیش از گذشته توسعه یابد.

سفیر اسپانیا در ایران به وجود شرایط سخت کرونایی در دنیا و مشکلات ناشی از آن اشاره و افزود: در سال گذشته کنسولگری اسپانیا برای یک‌ هزار ایرانی ویزای کار و اقامت صادر کرد.

لوسادو فرناندز گفت: نقاط مشترک زیادی با ایران داریم و بر اساس پیشینه روابط تاریخی میان ایران و اسپانیا، همواره به دنبال تحقق توسعه روابط بین دو کشور هستیم و آمادگی کشورمان را برای گسترش و تعمیق همه‌جانبه روابط بین ۲ کشور اعلام می‌کنیم.

وی تأکید کرد: در حوزه‌های پتروشیمی، گاز، نفت و آب نیز آماده همکاری با ایران هستیم.

سفیر اسپانیا در ایران، اسپانیا را یکی از قدرت‌های برتر در حوزه گردشگری و جهانگردی دنیا دانست و گفت: این کشور در زمینه گردشگری در مقام اول تا سوم دنیا قرار دارد و سالیانه قبل از شیوع کرونا پذیرای ۹۰ میلیون توریست بود.

 وی بر آمادگی اسپانیا برای گسترش همکاری در حوزه‌های گردشگری و جهانگردی بین دو کشور تاکید کرد.

 لوسادو فرناندز ادامه داد: در اسپانیا مخالف این هستیم که سهام این ۲ باشگاه به بخش خصوصی فروخته شود و این سهام  باید به خود اعضای اشتراکی که حق عضویت در باشگاه پرداخت می‌کنند فروخته شود.

وی اظهار داشت: مساله بهداشت آب و بهبود وضعیت آن و موضوع انرژی‌های تجدیدپذیر از موضوعات زمینه‌های همکاری بین ۲ کشور محسوب می‌شود.

سفیر اسپانیا در ایران ابراز امیدواری کرد که در جهت پیشرفت روابط بین ۲ کشور به زودی شاهد خبرهای خوبی باشیم.

 لوسادو فرناندز با اشاره به برگزاری نشست مجازی بخش داروسازی ۲ کشور در سال گذشته گفت: موضوع تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و اسپانیا که از پنج سال گذشته برگزار نشده است، باید دوباره احیا شود.

برچسب‌ها باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال اسپانیا رئال مادرید استقلال بارسلونا پرسپولیس وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال اسپانیا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال اسپانیا رئال مادرید استقلال بارسلونا پرسپولیس وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سفیر اسپانیا در ایران کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون باشگاه ها ۲ کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۲۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ایرانیان باستان استاد کشاورزی و آبیاری بودند و از روش‌های ابتکاری که واقعاً جلوتر از زمان‌ خود بود بهره می‌بردند. ایرانیان با درک عمیقی که نسبت به سرزمین خود و ضرب‌آهنگ طبیعت داشتند، به عنوان پیشگامان عرصه کشاورزی و آبیاری ظاهر شدند. زبردستی آنها در به کارگیری نیروی آب در تبدیل زمین‌های بایر به مزارع حاصلخیز الهام‌بخش نسل‌های مختلف بوده است. پیشرفت‌های علمی ایرانیان باستان در کشاورزی و آبیاری واقعاً چشمگیر بود. روش‌‌های نوآورانه و شیوه‌های کشاورزی پایدار آنها تا به امروز همچنان هدایت‌گر شیوه‌‌های کشاورزی بوده است.

سیستم‌های نوآورانه آبیاری

ایرانیان باستان در حوزه آبیاری واقعاً از زمان خود جلوتر بودند و شاهد این مدعا سیستم قناتی است که نشان‌دهنده مهارت مهندسی قابل توجه آنهاست. قنات که در برخی مناطق به نام کاریز نیز شناخته می‌شود، شبکه ی پیچیده ای از کانال‌های زیرزمینی بوده که برای انتقال موثر آب از چشمه‌های کوهستانی به مناطق کشاورزی استفاده می‌شده است. این راه حل ماهرانه به ایرانیان اجازه می‌داد تا بر چالش‌های آب و هوای خشک و نیمه خشک غلبه کرده و زمین‌های بایر و غیرمولد را به مناطق کشاورزی حاصلخیز تبدیل کنند.

ساخت و نگهداری قنات‌ها مستلزم برنامه‌ریزی دقیق و تلاش جمعی بود. برای شروع یک شفت عمودی از سطح به پایین تا سطح منبع آب حفر می‌شد. از این نقطه، یک تونل با شیب ملایم، اغلب به طول چندین کیلومتر، حفر می‌شد تا آب را به مقصد مورد نظر برساند. هر چند صد متر، شفت‌‌های تهویه‌ ای موسوم به شفت‌‌های هوا حفر می‌‌شد تا ورود جریان هوای تازه را تضمین و به حذف رطوبت اضافی کمک کند. این شفت‌ها کارهای تعمیر و نگهداری را نیز تسهیل می‌کرده اند.

یکی از جنبه‌های چشمگیرو قابل توجه قنات، توانایی آن در حفظ دمای نسبتاً ثابت و خنک در طول سال، محافظت از آب منتقل‌شده از تبخیر بیش از حد و حفظ آن در دمای مطلوب برای مصارف کشاورزی بود. همچنین، طبیعت زیرزمینی قنات‌ها به محافظت از آب در برابر آلودگی احتمالی و خلوص آن برای مصرف و آبیاری نیز کمک می‌کرده است.

 تناوب زراعی و حفاظت از خاک

ایرانیان باستان در شیوه‌های کشاورزی پایدار پیشگام بودند. آنها با شناخت اثرات مضر تک ‌کشت بر سلامت خاک، روش‌های نوآورانه‌ای مانند تناوب زراعی را برای حفظ حاصلخیزی زمین خود اجرا کردند. در اصل، تناوب زراعی شامل کشت محصولات مختلف به روشی متوالی در یک مزرعه در فصول مختلف است. این کار ضمن جلوگیری از تخلیه مواد مغذی خاص خاک، تجمع آفات و بیماری‌ها را کاهش می‌دهد. ایرانیان با چرخش کشت محصولات کشاورزی، سیستم کشاورزی متعادل تر و پایدارتری را تضمین کردند که در نهایت منجر به افزایش محصول و سلامت طولانی مدت خاک می‌شد.

به غیر از تناوب کشت، ایرانیان باستان ضرورت استفاده از مواد آلی مانند کود و کمپوست (پسماندهای آلی تجزیه‌شده) را نیز درک کرده و بر اهمیت پر کردن مواد مغذی خاک از طریق روش‌های طبیعی تاکید داشتند نه اینکه صرفا به کودهای مصنوعی تکیه کنند. کود و کمپوست به عنوان منابع غنی از مواد آلی عمل کرده، فعالیت میکروبی سالم را در خاک، ترویج و به بازیافت مواد مغذی کمک می‌کنند. این عمل نه تنها حاصلخیزی خاک را افزایش می‌دهد، بلکه به حفظ زیست بوم کشاورزی مولد و انعطاف پذیر نیز کمک می‌کند.

از سوی دیگر، تاکید ایرانیان بر شیوه‌‌های کشاورزی پایدار فراتر از دستاوردهای مستقیم کشاورزی بود. آنها دریافتند حفاظت از خاک برای پایداری طولانی مدت فعالیت‌های کشاورزی آنها ضروری است و با مراقبت از سلامت و حاصلخیزی خاک، اطمینان حاصل کردند که نسل‌های آینده به زمین‌های کشاورزی مولد دسترسی خواهند داشت. این رویکرد آینده نگرانه نشان دهنده احترام عمیق آنها به زمین و تعهدشان به حفظ آن برای استفاده در آینده است.

در یک زمینه گسترده تر، تعهد ایرانی‌های باستان به شیوه‌های کشاورزی پایدار را می‌توان به عنوان شاهدی بر رابطه هماهنگ آنها با طبیعت در نظر گرفت. آنها به جای بهره برداری از زمین برای منافع کوتاه مدت، درک ژرفی از فرآیندهای بوم شناختی، ایجاد و شیوه‌هایی را اجرا کردند که هماهنگ با سیستم‌های طبیعی کار می‌کرد. این رویکرد نه تنها حاصلخیزی کشاورزی آنها را حفظ ، بلکه به رفاه کلی جوامع آنها نیز کمک کرد.

کشاورزی پلکانی

زمین در ایران باستان همیشه هموار نبود، اما ایرانیان اجازه ندادند که چنین پدیده طبیعی مانع آنها شود! آنها شیب‌های پلکانی (کرت‌هایی) را در دامنه تپه‌ها ساختند تا سطوح صاف برای کشاورزی ایجاد کنند. این کار نه تنها از فرسایش خاک جلوگیری می‌کرد، بلکه از زمین‌های زراعی محدود نیز به خوبی استفاده کرد و راه حل هوشمندانه آنها برای کشاورزی در زمین‌های چالش برانگیز را به نمایش گذاشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عزیزی: جادوگری در فوتبال ایران وجود دارد و برخی مدیران سکوت کرده اند
  • بیگی: به ارونوف باختیم نه پرسپولیس
  • عزیزی: فشار روی استقلال بیشتر است/ بوی جادوگری می‌آید!
  • نیکبخت:استقلال یک مدیر ورزشی می‌خواهد که باشگاه را خوب مدیریت کند/تماشاگران بی فرهنگ در ورزشگاه‌ها باید شناسایی شوند
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • احضار اخلاقی هاشمی‌نسب برای ناسزا به پرسپولیس
  • بازی با روان مخاطب در پخش فوتبال پرسپولیس و استقلال | شعر حافظ بی‌نوا تکه و پاره شد!
  • روحیه بازیکنان طوری بود که از برکناری خطیر خوشحال بودند
  • شیوه جدید وقت تلف کردن دروازه‌بان در فوتبال رومانی / فیلم
  • جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتبال | استقلال صدر را از پرسپولیس پس گرفت